Og det fortsætter

 
Koret kom godt ind i det nye årtusinde, men det kan ikke skjules, at kormedlemmernes gennemsnitsalder er steget. Alligevel er der god søgning til koret, selv om herrestemmer altid er en eftertragtet vare. Aktivitetsniveauet fejler imidlertid ikke noget.

De store koncerter i Tivoli fortsætter med værker som Felix Mendelssohns Paulus og Elias, Joseph Haydns Skabelsen og Carl Orffs Carmina Burana. Særligt spændende har det også været at opføre nogle danske ”bestsellere”: Carl Nielsens Hymnus Amoris og Fynsk Forår samt Niels W. Gades Elverskud. Koret har ved flere af koncerterne kunnet profitere af, at Steen Lindholm også dirigerede Det Danske Drengekor, som velvilligt har stillet op. Der var ikke et øje tørt, hverken ved drengenes indslag med legende børn eller ved herrestemmernes gamle gubber i Fynsk Forår.

En spændende gæsteoptræden blev det til, da Michael Schønwandt og Collegium Musicum skulle bruge et kor til Carl Nielsens Aladdin, også i Tivolis koncertsal. Øjnene var på stilke og opmærksomheden skærpet i et værk, der musikalsk førte alle næsten hele jorden rundt.
 
Forperson: Birthe Tandrup | CVR: 21312584  | Tlf.: 2162 1608 | birthetandrup@gmail.com