Om koret / Historiske fotos
 
Til højre finder du nogle billeder som fortæller lidt om korets historie. Antallet af billeder vi blive udvidet løbende.
 

Hvordan navigerer du i billederne?

Der er flere muligheder:
  1. Du kan se de enkelte billeder ved at klikke på dem.
    Flere billeder kan fremkaldes ved at holde cursoren på den sorte pil til højre for miniaturebillederne, og 'tidligere' billeder kan fremkaldes ved, at holde cursoren på den sorte pil til venstre for miniaturerne.
  2. Du kan køre et slideshow ved at klikke på startknappen under miniaturebillederne, og hastigheden kan varieres på den lille 'skyder' til højre for startknappen.
Print / Download
Alle billeder i dette billedshow kan printes. Metoden afhænger af browseren du bruger, men i princippet er der ikke stor forskel: Højreklik på et billede du gerne vil printe, vælg i tilbuddene 'Udskriv'.
 
Billeder i slideshows kan principielt ikke downloades. Imidlertid sidder der mange steder på websiderne billeder, som ikke er i slideshows og disse kan downloades ved at højreklikke på dem og derefter klikke på 'Gem billede' / 'Gem billede som...' eller 'Gem destination som...' (afhængig af browserens dialog).
 

Historiske fotos

Formand: Sven-Erik Holgersen | CVR: 21312584  | Tlf.: 5049 5465 | seholgersen@gmail.com